Opći podaci o udruzi Veronika Vere

web stranica: http://www.udruga-veronika-vere.com

e-mail: pomoc.zrtvama.pravosudja@gmail.com

UDRUGA VERONIKA VERE

Glavna aktivnost Udruge Veronika Vere je zaštita ljudskih prava i vladavina prava.

UDRUGA VERONIKA VERE je nepolitička, nestranačka, neprofitna, nevladina, dragovoljna udruga koja članstvo i prava članova uvjetuje prema svojim proklamiranim ciljevima.

Udruga Veronika Vere već osam  godina aktivno se zalaže za zaštitu ljudskih prava, pomoć i zaštitu žrtava pravosuđa. Koordinira između domaćih pravosudnih tijela i tijela Europe izvještavajući o pojedinim povredama ljudskih prava.

Javnost i medije obavještava o pojedinim predmetima u kojima je utvrđena povreda ljudskih prava odnosno nepoštivanje zakonskih odredbi i Ustava od strane javnih tijela.

Dobrodošli

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu stranicu.

Želimo vam još bolje nego do sada  približiti rad i djelovanje Udruge Veronika Vere.

Svi znamo da je stanje u hrvatskom pravosuđu alarmantno, to pokazuju ne samo izvješća europskih tijela i GRECO, već i svakodnevni tekstovi objavljeni u domaćim medijima. Na ovoj stranici pokušati ćemo svakodnevnim praćenjem rada pravosuđa, ukazivati na određena nesuglasja sa zakonom i Ustavom RH pri donošenju sudskih odluka, kako bi zajedničkim snagama poradili na pravu i pravdi u Hrvatskoj.

Kontakt

Udruga Veronika Vere, za pomoć i zaštitu žrtvama pravosuđa, iako djeluje više godina na pomoći i zaštiti žrtava pravosuđa,  još uvijek nema svoj vlastiti prostor. Stoga za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem kontakt obrasca.